Advertisement

Κεθεα Ηπειροσ : Σε λειτουργία οι 3 νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ | ΤΟ ΠΑΡΟΝ - Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των.

Κεθεα Ηπειροσ : Σε λειτουργία οι 3 νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ | ΤΟ ΠΑΡΟΝ - Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των.. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της. Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων.

Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της. Άρη μπαρτζώκα, καθώς και τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της.

Αστυνομικός στο ψηλότερο βουνό του Μαρόκου για το ..ΚΕΘΕΑ ...
Αστυνομικός στο ψηλότερο βουνό του Μαρόκου για το ..ΚΕΘΕΑ ... from 1.bp.blogspot.com
Στο κεθεα reload 3.0 το θέατρο, η μουσική, ο κινηματογράφος και τα εικαστικά γίνονται τα εργαλεία για την προσέγγιση του άλλου, τη γνωριμία με το βαθύτερο είναι, την ανάγκη για επικοινωνία μ' όλους. Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Τερματισμός στη συμβολή των οδών καραμανλή και παραλίμνιου δρόμου (μώλος). Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη. Στο πλαίσιο της διήμερης παρέμβασης του κεθεα ηπειροσ στον νομό κέρκυρας στις 22.11.18 και 23.11.18 τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του κεθεα ηπειροσ πραγματοποίησαν. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr. Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των.

Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να.

Τερματισμός στη συμβολή των οδών καραμανλή και παραλίμνιου δρόμου (μώλος). Στην κεντρική πλατεία ιωαννίνων στην περιφέρεια ηπείρου. Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση μέσω eures. Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ». To κεθεα ηπειροσ, υποστηρίζοντας ενεργά την ανάγκη δικτύωσης και συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς της θεσπρωτίας,πραγματοποίησε συνάντηση την τετάρτη 12 ιουνίου στον χώρο του. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητροπόλεως. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη.

Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Follow radiojust to never miss another show. Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ». Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι.

kethea
kethea from www.kolivas.de
Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη. Το κεθεα ηπειροσ σε συνεργασία με το κεθεα mosaic πραγματοποίησε την περασμένη πέμπτη και παρασκευή εκπαιδευτικό σεμινάριο σε στελέχη των μκο που δραστηριοποιούνται στην. Δευτερα 6/07/2020 γήπεδα ποδοσφαίρου πεακι ( λιμνοπουλα) ώρα έναρξης 19:00 συμμετέχουν: Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr. Με την υποστηριξη του πεακι,τησ επσ ( ενωση ποδοσφαιρικων.

Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των.

Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Στο πλαίσιο του εσπα για ενίσχυση των τοπικών αναγκών. Την τετάρτη 9 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Το κεθεα ηπειροσ σε συνεργασία με το κεθεα mosaic πραγματοποίησε την περασμένη πέμπτη και παρασκευή εκπαιδευτικό σεμινάριο σε στελέχη των μκο που δραστηριοποιούνται στην. Άρη μπαρτζώκα, καθώς και τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη. Πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση μέσω eures. Το σάββατο 22 αυγούστου 2020 ο πρόεδρος του δ.σ. Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να. Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ».

Στο πλαίσιο του εσπα για ενίσχυση των τοπικών αναγκών. Δευτερα 6/07/2020 γήπεδα ποδοσφαίρου πεακι ( λιμνοπουλα) ώρα έναρξης 19:00 συμμετέχουν: Το κεθεα ηπειροσ την δευτέρα στην άρτα. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Στην κεντρική πλατεία ιωαννίνων στην περιφέρεια ηπείρου.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - Ένα ντοκιμαντέρ για τη μάχη της ...
ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - Ένα ντοκιμαντέρ για τη μάχη της ... from epirusonline.gr
Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Στο κεθεα reload 3.0 το θέατρο, η μουσική, ο κινηματογράφος και τα εικαστικά γίνονται τα εργαλεία για την προσέγγιση του άλλου, τη γνωριμία με το βαθύτερο είναι, την ανάγκη για επικοινωνία μ' όλους. Στο πλαίσιο της διήμερης παρέμβασης του κεθεα ηπειροσ στον νομό κέρκυρας στις 22.11.18 και 23.11.18 τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του κεθεα ηπειροσ πραγματοποίησαν. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Το κεθεα ηπειροσ σε συνεργασία με το κεθεα mosaic πραγματοποίησε την περασμένη πέμπτη και παρασκευή εκπαιδευτικό σεμινάριο σε στελέχη των μκο που δραστηριοποιούνται στην. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων.

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr.

Πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση μέσω eures. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Με την υποστηριξη του πεακι,τησ επσ ( ενωση ποδοσφαιρικων. Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Το κεθεα ηπειροσ με τα μέλη του θα προβεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την τετάρτη 9.10.19 και ώρα 12.00π.μ. Τερματισμός στη συμβολή των οδών καραμανλή και παραλίμνιου δρόμου (μώλος). Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της. Η εταιρία προκατ σπιτια ηπειροσ βρίσκεται στο 6ο χλμ. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Δευτερα 6/07/2020 γήπεδα ποδοσφαίρου πεακι ( λιμνοπουλα) ώρα έναρξης 19:00 συμμετέχουν: Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ εισοδοσ ελευθερη.

Τερματισμός στη συμβολή των οδών καραμανλή και παραλίμνιου δρόμου (μώλος) κεθεα. Στο πλαίσιο του εσπα για ενίσχυση των τοπικών αναγκών.

Post a Comment

0 Comments